Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aprovat inicialment el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de Gavet de la Conca

Se sotmet a informació pública l'aprovació inicial del POUM per un termini de 45 dies (fins el 3-11-2023), mitjançant la publicació d'un edicte al tauler d’anuncis de l’Ajuntament, al Butlletí Oficial de la Província, als mitjans telemàtics de l’ Ajuntament i a dos dels diaris de més divulgació de la província (Diari Segre i Manyana), a fi i efecte que es puguin presentar els aportacions, suggeriments, observacions o les reclamacions que es considerin oportunes.

DIJOUS 20 JULIOL 2023

L'aprovació inicial del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de Gavet de la Conca, se sotmet a informació pública per un termini de 45 dies (fins el 3-11-2023), mitjançant la publicació d'un edicte al tauler d’anuncis de l’Ajuntament, al Butlletí Oficial de la Província, als mitjans telemàtics de l’ Ajuntament i a dos dels diaris de més divulgació de la província (Diari Segre i Manyana), a fi i efecte que es puguin presentar els aportacions, suggeriments, observacions o les reclamacions que es considerin oportunes.

L’expedient complet podrà ser examinat a:

  1. Les oficines municipals de l’ajuntament de Gavet de la Conca, situat al carrer Únic, 20 de Gavet, de dilluns a divendres de 9 a 13 hores (Cita prèvia: 973650217 i 621229360 )
  2. Telemàticament, mitjançant el següent enllaç:
    https://www.gavet.cat/ajuntament/poum

També podeu demaneu cita prèvia als arquitectes per atendre dubtes i consultes.

Fitxers adjunts