Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'ajuntament de Gavet de la Conca crea una llista de difusió de Whatsapp per mantenir informats als veïns i veïnes

DIJOUS 06 AGOST 2020

L'ajuntament de Gavet de la Conca posa en marxa "Gavet de la Conca informa", una nova via de difusió d'informació als ciutadans a través de el servei de missatgeria de l'aplicació WhatsApp.

Amb aquest nou servei, àgil, ràpid i sense cost, els veïns i veïnes que ho desitgin tindran a seva disposició informació d’interès del municipi: bàndols, activitats, informació puntual d'emergències, talls de vies públiques o terminis de gestió.

No es tracta d'un grup de WhatsApp, és un llistat de difusió. És un servei NOMÉS d’INFORMACIÓ. Els tràmits amb l'administració seguiran realitzant-se com fins ara, és a dir, per registre d'entrada a l'Ajuntament i / o mitjançant la Seu Electrònica de la pàgina web.

Per començar a rebre informació cal guardar-se el nombre 621 22 93 60 com a contacte al mòbil, omplir un full de sol·licitud i fer-lo arribar a l’ajuntament.

Les dades facilitades (número de telèfon, nom, etc.) passaran a formar part d'un fitxer responsabilitat de l'Ajuntament i s'utilitzaran per a la gestió de la llista de distribució possibilitant l'enviament d'informació d'interès i novetats. Es poden exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a les oficines municipals i en qualsevol moment podràs enviar un missatge amb el text "Baixa Ajuntament" a través de WhatsApp si no vols seguir a la llista de difusió.

 Com pots donar-te d'alta?

  • Afegir el número 621 22 93 60 a la teva agenda de contactes
  • Omplir el formulari d’alta, signar-lo i fer-lo arribar a l’ajuntament:
    • Fotografia mitjançant WhatsApp de l’ajuntament
    • Escanejat per correu electrònic: ajuntament@gavet.cat
    • Per la seu electrònica
    • Per correu postal o presencialment

Fitxers adjunts